8 marec 2016

ZIMSKO SLOVO

Začetek leta nas je presenetil v vsej svoji veličini. Novoletno utrujenost smo pometle pod posteljo ter se predale novim izzivom.

Pred nami je bila prva tekma v sezoni, zato je bila zbranost na treningih ključnega pomena. Kljub temu pa smo našle razloge za smeh, ki je še dodatno utrdil naše trebušne mišice. Trud je bil več kot poplačan, ko smo na Rom Pom Ponu v Cheer Freestyle kategoriji osvojile prvo mesto. Ponosne smo bile tudi na Anjo in Katjo, ki sta v svoji kategoriji Cheer Freestyle plesnih parov osvojili zavidljivo drugo mesto.



                       

Kljub odličnim rezultatom pa nismo počivale na lovorikah. Vikende smo do nadaljnjega rezervirale za treninge. Enega izmed prvih smo rezervirale za gimnastiko, ki nam je že res zlezla pod kožo.

Kondicijo smo ves čas vzdrževale tudi na nastopih, ki jih kljub lenobnemu letnemu času, ni bilo malo. Spodbujale smo fante na tekmah KK Rogaška in KK Lastovka ter se odpravile tudi v Planico, kjer smo popestrile dogajanje na Svetovnem pokalu v smučarskih tekih. Izredno smo se zabavale  na eni izmed tekem Calcita, kjer smo ob pomoči nove soplesalke Gaby nasmejale zbrano občinstvo (kaj se je tam zgodilo, si poglej v tem videu ;)).



Tudi dobrodelne smo bile. Nastopale smo na dobrodelni tekmi za otroke vrtca Galjevica.

Na svoj račun bodo kmalu prišle tudi naše Ladies junior, ki so ves čas pridno trenirale. Čaka jih prva tekma in me bomo s ponosom navijale. Le katera že? Ljubljana open 2016!



Le še en teden nas loči do tretje zaporedne tekme Ljubljana open, ki se bo letos zgodila v večji dvorani na Kodeljevem. Še sreča, saj vas bo prišlo preko 900! Me že komaj čakamo!

Ljubljana Open 2017

2 avgust 2017

ZACETEK NOVE SEZONE 2017/2018

...VEČ

Eurobasket 2013